Юнайтед и Тотнъм със зрелищно равенство на “Олд Трафорд”

Манчестър Юнайтед и Тотнъм завършиха 2:2 в среща от 21-вия кръг на английската Висша лига. Расмус Хьойлунд и Маркъс Рашфорд отбелязаха попаденията за домакините, докато Ричарлисън и Родриго Бентанкур се разписаха за “шпорите”.


След това реми тимът на Ерик тен Хаг заема 7-ото място в класирането с актив от 32 точки, докато Тотнъм остава на петата позиция с 40 пункта.

Двата отбора направиха зрелищно първо полувреме, като Хьойлунд откри резултата в 3-ата минута с втория си гол във Висшата лига за сезона.

Доста бързо Тотнъм отговори с попадение на Ричарлисън в 19-ата минута. Пет минути преди края на първата част Юнайтед отново поведе. Рашфорд с прецизен удар не остави шансове на Викарио за 2:1. Така английският нападател вкара първия си гол за сезона във Висшата лига на “Олд Трафорд”.

Секунди след началото на второто полувреме Бентанкур изравни за “шпорите”. Германският национал Тимо Вернер пък се отличи с асистенция в първия си мач за Тотнъм.

Дълбоко в добавеното време на срещата резервата Скот Мактоминей пропусна златен шанс с глава да донесе успеха на своя тим. Така двубоят завърши без победител. /БГНЕС