Ивайло Иванов Играта за симбиозата между здравословното хранене и музикалните проекти

„Аз използвам здравословните барчета във всякакъв вид, има ги с повече или с по-малко захар, като идеята е те да бъдат наистина здравословни, да дадат енергия, да са пълни с витамини и полезни съставки, които може да усвои тялото по най-правилния начин. Радвам се, че отразявате именно такива неща, защото здравословното хранене в днешно време е много важно“. Това заяви за БГНЕС рапърът Ивайло Иванов, известен още като Играта.


Той коментира, че много българи вече обръщат внимание на здравословното хранене и на тренировките. „Масовата общественост обръща внимание на това нещо и е хубаво да се черпи ресурс на знание именно от вас или от интернет“, обясни рапърът, след което обаче предупреди да се внимава с източниците на информация и да се прецени коя е най-правилната. „Хубаво е човек да попита някой, който знае как трябва да се грижим за тялото си и какво можем да приемаме, защото ние живеем в това тяло цял живот“, смята Ивайло Иванов „Играта“. Той се пошегува като даде пример, че за колата си веднага ще се сетим да сменим гумите и да я заредим. „Така че моят апел е хората да дават най-доброто за тялото си“, призова Играта.


Той сподели наблюденията си, че все повече хора обръщат внимание на външния си вид. „За тях е важно да се чувстват, да изглеждат добре, тялото им да функционира по най-добрия начин и да не бъдат мързеливи“, смята музикантът, след което коментира, че чува често от някои негови връстници да казват, че младите хора са мързеливи и по цял ден стоят на телефоните си. „Вярно е, между сериите във фитнеса може да намалиш малко, обръщам се към вас младежо и млади девойки, тренировката с палците и да обърнете внимание на цялостното трениране, защото е доста неприятно да изчаквам уреда си докато някой си прави селфита. По-малко селфи с камерата и повече трениране!“, призова рапърът.


Той коментира, че в интернет пространството има достатъчно информация относно нуждата от здравословно хранене. „Ако някой гледа с правилните очи и знание, и иска да черпи информация, то може да го направи с пълни шепи. Някои се ограничават и си мислят, че това е цялата информация, не, не е така, винаги може да разберете повече и повече, вие сте и доказателство за това“, уточни рапърът. Той посъветва хората да имат желание да тренират, когато имат време да обръщат внимание на себе си, за да могат да бъдат полезни на себе си и на семейството си. „Това е най-важното“, категоричен е Ивайло Иванов Играта.


Относно музикалните проекти Играта сподели, че за него работата с музиката никога не е спирала. „Вадя все още много песни, но в по-голям диапазон от време. Когато усетя, че даден проект трябва да се направи, го вадя с голямо желание и се старая винаги да има частица от мен“, отбеляза рапърът, след което оповести, че следващото му парче ще бъде в близко бъдеще. „Проектът е задвижен, песента е готова, остава да видим как видеото да бъде най-добре направено. Вече от метеорологична гледна точка трябва да бъде снимано вътре, защото виждате цветовете станаха сивкави отвън, но това не ни пречи да бъдем усмихнати. Така че ще излезе една нова песен от мен съвсем скоро, заедно с Лео и другите мои приятели, с които в годините сме работили, имаме също някакви идеи да осъществим“, допълни Ивайло Иванов Играта.

За финал, той пожела на читателите на БГНЕС една слънчева и позитивна неделя. /БГНЕС