Ивайло Петев: 3:1 е най-малкото, с което Локомотив се отърва

"Второто полувреме беше по-добро. 3:1 е най-малкото, с което се отърва Локомотив. Всички, които се включиха от скамейката, допринесоха да се вдигне темпото", заяви треньорът на Лудогорец Ивайло Петев след победата над Локомотив София. Той отбеляза, че за пореден път отборът му получава прекалено леки попадения.

“Чак труден мач - не бих се съгласил. Първото полувреме беше малко по-лежерно. С първата атака допуснахме грешка и ни отбелязаха гол. В началото изпуснахме 100-процентово положение, ако бяхме вкарали, мачът щеше да тръгне в друго русло. После Рик пропусна още едно стопроцентово. Не мисля, че играчите са подценили мача. В част от ситуациите фокусът не беше на ниво, но мач се играе 90 минути и имаш време да реагираш. За пореден път обаче с един удар ни вкарват гол. Похвалното е, че бяхме по-добри през втората част и успяхме да реагираме, и да отбележим", добави треньорът на Лудогорец.

"Същите футболисти играха преди три дни и видяхте какво направиха. За мен е загуба на концентрация. Формата не е проблем, но може би има загуба на концентрация в определени моменти. Всеки мач за нас е тежък, трябва да бъдем готови, нямаме друга причина да не сме. Имаме доста добри играчи и всеки може да получи шанс”, обясни Петев.

"Предстои ни мач с Локомотив Пловдив, поздравления за Томаш - върши страхотна работа. Ще видя първо състоянието на играчите, но е нормално е да има промени в състава, още повече, че ще се върнем в 5 часа сутринта, двубоят с Локомотив е в сряда", завърши той. /БГНЕС