Ивайло Старибратов: Гласувах за Пловдив, в който хората искат да се завръщат и реализират

Гласувах Пловдив да се управлява честно и прозрачно, да бъде чист и прекрасен град, в който нашите деца да имат желание да се връщат, реализират и живеят.

Това заяви кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Пловдив Ивайло Старибратов, предаде репортер на БГНЕС.

След като упражни правото си на глас на машина, Старибратов отправи и нестандартен апел към съгражданите си да участват в балотажа.

Призовавам пловдивчани, които са прословути с айляка, нека днес да излязат и гласуват, защото се решава исторически проблем, който трябва да решат те, а не някой друг. Смятам, че в следващите часове ще се активират, виждайки активността във Варна или в София, добави кандидатът за градоначалник на втория по големи град в страната.

Запитан как вижда бъдещото управление на Пловдив с разпокъсан Общински съвет, Старибратов каза:

Надявам се да управлявам и с гражданите, и с Общинския съвет. Съветниците да са разумни и да дават предложения, които да са полезни за всички граждани. Мнозинството в Общинския съвет ще се търси с убеждение.

Кандидатът за кмет посочи транспорта като проблем, който трябва да се реши в спешен порядък.

Ако не бъде избран за кмет, Старибратов, който е част от гражданската квота на издигналата го коалиция и няма да влезе в новия Общински съвет на града, каза, че ще продължи да работи с всички сили и средства за града. /БГНЕС