Ивайло Иванов: Побоят над Слави Ангелов е свързан с работата му

Версиите за побоя над Слави Ангелов, по които МВР работи, са няколко. Но най-вероятно става въпрос за дадена поръчка за покушение, обясни главният секретар на МВР Ивайло Иванов пред Нова тв.

„Колегите снощи са говорили с него, но предвид състоянието му тогава днес колегите ще проведат втора беседа. Побоят е свързан с работата му, което е недопустимо.

Слави Ангелов

Уверявам ви, че ще положим всички усилия. Ангажирани са колеги от Столична дирекция Национална полиция. Ще направим всичко възможно да задържим извършителите на това престъпление. Ангелов е стабилен, няма пряка опасност за живота. Надявам се, че стигнем до извършителите“, обясни още Иванов.

БГНЕС припомня, че късно снощи главният редактор на в. „168 часа“ и разследващ журналист Слави Ангелов е бил нападнат и пребит на столичния булевард „Дондуков“. Според първоначалната информация, нападателите са били няколко.

Журналистът е настанен в Университетска болница „Царица Йоана“ със счупен крак и други травми. Няма непосредствена опасност за живота му. /БГНЕС