Изследване: Мъжете мислят за футбол повече, отколкото за секс

Почти 65% от мъжете признават, че мислят за футбол повече, отколкото за секс, разкрива ново проучване, за което информира Сън.

По-ранно проучване заключи, че мъжете обикновено мислят за секс на всеки 7 секунди.

Но според ново изследване, това е мит - много по-вероятно е в главата им да има спорт, предимно футбол.

Около 64% от мъжете мислят за футбол повече, отколкото за секс, като само 8% признават, че си мислят за лудории през по-голямата част от времето.

Резултатите са част от неотдавнашно проучване на „IllicitEncounters“, което развенчава на най-големите секс митове при мъжете и жените.

Разпространено схващане е, че мъжете с големи стъпала или ръце имат са с по-голям пенис, но няма научна връзка между тези неща. Според проучването 76% от мъжете смятат, че това е пълен мит.

Междувременно стридите може да са доказан афродизиак, създаващ необходимото настроение за секс игри, но само 12% от анкетираните казват, че действително ги използват.

Друго често срещано погрешно схващане е, че сексът преди спорт ще съсипе шансовете ви да се представите добре на спортното поприще. Това също бе опровергано от изследванията, според които ако не сте будували цяла нощ и сте взели достатъчно количество сън, можете да се насладите на нощта с партньора си преди важен мач.

Но не само мъжките секс митове бяха развенчани от проучването.

Почти 80% от жените казват, че G-точката не съществува. Всъщност само 1/5 действително са локализирали своите.

„И добри новини, момчета“, пише изданието Сън. „Жените категорично разбиват мита, че размерът има значение“. 3/4 от жените твърдят, че техниката е по-важна за постигане на сексуално удовлетворение.

Междувременно се оказва, че мъжете погрешно вярват, че жените не мастурбират, когато са във връзка. Но изданието ги съветва да помислят отново, тъй като 82% от дамите са признали, че го правят.

Друг мит, разбит на пух и прах от проучването, е че жените преживяват множество оргазми по време на секс.

Само 18% от жените са признали, че са постигнали върховно удоволствие няколко пъти, според проучването.

Джесика Леони, говорител на IllicitEncounters.com, заяви: „Общ мит, с който се сблъскват и двата пола, е, че те никога не са мамени от своя партньор. Всъщност повече от половината от нас са били неверни в някакъв момент от живота и основната причина, поради която мамим, е, че сексът у дома е лош." /БГНЕС

Тагове: