Качете се на „Веселата карета“, където всички сънища се сбъдват

„Веселата карета“ акостира отново на сцената на Столичен куклен театър.

Вълнуваща, провокативна, монотонно тракаща и неусетно пропътувала безмерните разстояния на мисълта – “Веселата карета” е непрекъснато на път. През май, на 4-ти, ще има повторна специална спирка на сцената на Столичен куклен театър, след интереса, който създаде на 21 април на същото място.

Остра сатира към деня и времето, харизматична игра на актъорската компания, емблематична музикална картина и визия – това са определенията за спектакъла от страна на публиката, която вече се е “качвала” на „Веселата карета“.

Всеки, който не се качи на Каретата, ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълзата засяда след зениците ...

“Заповядайте и вие. „Каретата“ е подготвена, конете са впрегнати. Чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност. Но това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии“, казва Димитър Ковачев – Фънки, по- известен в последните месеци като Господин Разцветников, собственик на „Веселата карета“.

Автор на текста и режисурата е Елин Рахнев, музиката е на Георги Георгиев /“Остава“,„Homeovox“/. Във “Веселата карета” актьорите - Димитър Баненкин, Точно Токмачкчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов, ще ви накарат да спите на земята и да ходите по небето. Сценография и костюми - Анелия Райкова.

Спектакълът за възрастни гостува на сцената на Столичен куклен театър на 4 май 2022 г. от 19:00 часа. /БГНЕС