Кайл Уокър е криел от жена си, че има второ дете от Лорин Гудман

Моделът Лорин Гудман твърди, че е трябвало да каже на съпругата на футболиста Кайл Уокър Ани, че той "има второ дете от нея", защото е бил "твърде слаб", за да го направи.

Тази седмица Кайл Уокър и съпругата му Ани Килнър потвърдиха, че се разделят, тъй като се появи информация, че той уж има второ дете от 32-годишната Лорин Гудман.

Сега Лорин твърди, че е трябвало сама да каже на Ани за дъщеря им, след като месеци наред е "молила" звездата на Ман Сити да разкаже за двойния си живот.

Пред "Сън" Лорин заяви: "Не исках да причинявам повече мъка на Ани или да бъда пристрастна, но трябваше да ѝ кажа, защото Кайл беше твърде слаб, за да го направи.

"Кайл беше щастлив да крие истината, защото имаше две семейства и се страхуваше какво ще стане, когато Ани разбере, но аз постоянно му повтарях: "Нашата дъщеря не може да бъде тайна, тя е човек".

Инфлуенсърката твърди също, че футболистът е водил двойнствен живот, в който е прекарвал време с нея и двете им деца, преди да се прибере при съпругата си и тримата им синове.

"Когато нещата с нея бяха добри, с мен бяха лоши, а когато нещата с нея бяха лоши, с мен бяха добри. Той ни изигра, имаше два живота", добави тя.

Лорин продължи да разказва, че е признала пред Ани по време на празничния сезон и че никога не е имала намерение да предизвика раздялата на Кайл и съпругата му. Тя твърди, че когато е казала на Ани истината, е била "хладнокръвна и спокойна".

33-годишният футболист на "Манчестър Сити" и 30-годишната Ани обявиха, че ще сложат край на двугодишния си брак, като на 10 януари публикуваха съвместно изявление на страницата си в Instagram.

По време на съвместния им живот двойката беше преследвана от слухове за изневяра на Кайл, а моделът Лорин твърдеше, че той е баща на тригодишния ѝ син Кайро.

Сега Лорин настоява също, че Кайл е баща на почти шестмесечната ѝ дъщеря, която са заченали, докато той все още е бил женен за Ани.

Лорин твърди също, че десният бек на „Гражданите“ е излъгал Ани и ѝ е казал, че не е баща на момиченцето, въпреки че ДНК тестът уж доказва, че е такъв.

Сега Кайл публично се извини на съпругата си Ани за скандала и "огорчението", което ѝ е причинил.

Футболистът се включи в Instagram Stories, за да публикува изявление, което гласи: "Ани е невероятна жена и аз мога само да се извиня за огорчението, което ѝ причиних“.

"Тя е част от живота ми от толкова дълго време и това никога няма да се промени в името на децата ни. Бих искал да помоля за уединение за цялото ни семейство и особено за малките ни деца, докато преминаваме през тези трудни времена", каза още Уокър./БГНЕС