Боримиров: Сираков ще говори с Васил Божков за дълговете на Левски

Наско Сираков ще говори с бившия собственик на клуба Васил Божков. Причината за това са дълговете на Левски към избягалия в Дубай бизнесмен. Това разкри председателят на УС на Левски Даниел Боримиров. "Имаме такава идея. Вече проведохме няколко срещи със Спас Русев и мисля, че след 2-3 седмици ще разберете повече информация от тях", заяви той пред медиите на "Герена" днес.

“Искам да благодаря на всички фенове, които дойдоха, подкрепиха или бяха съпричастни към празника. Отдадохме почит на нашия патрон и след това тръгнахме всички към стадион “Георги Аспорухов”. Отборът оправда техните очаквания. Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доверието на нашите привърженици, а и това е начинът да ги върнем на стадиона. Феновете са нашия 12-и играч. Или да кажа така - втория по големина спонсор", заяви Боримиров.

"Станимир Стоилов много правилно го каза. Повечето от младите ни футболисти за мен бяха стъписани. Потенциалът им е друг, видяхме го на контролите в Турция. Обнадежден съм, надяваме се да и вървят нагоре", добави той.

"Водим разговори със сериозни фирми и очаквам в близко бъдеще това да се обяви като факт. Ще направим всичко възможно първо да вземем лиценз и след това да се разплатим и с другите кредитори”, каза още Боримиров.

"Все още нямаме яснота къде ще играем с ЦСКА 1948. Те имат лиценз да играят в Бистрица, но тъй като претендират, че са автентичното ЦСКА, а знаем, че дербитата с ЦСКА се играят на Националния стадион предполагаме, че г-н Найденов ще вземе правилното решение. Колкото по-бързо вземат решение толкова по-добре. Мисля, че доста фенове ще дойдат на този мач и приходите ще са изцяло за тях. Утре ще разберете какво е решението за двубоя от 1/4-финалите за Купата със Септември", сподели бившият играч на Левски. /БГНЕС