Какво е да си съсед на звезда?

Много хора мечтаят в съседната къща да живее известен човек. Повечето си мислят, че ако комшията е холивудска звезда често ще бъдат канени на пищни партита или ще бъдат молени да се грижат за имота на величието, докато е на турне или снимки. Реалността, както се оказва, съвсем не е толкова „приказна”.

Джъстин Бийбър Джъстин Бийбър не само редовно организира многолюдни и шумни партита, но за ужас на съседите си кара спортните си коли с огромна скорост из квартала. Освен това, през 2014 г. Бийбър беше даден под съд за това, че хвърлил развалено яйце в двора на съседа си (също имение за милиони долари). Певецът трябвало да плати 80 000 долара обезщетение за „яйчената шега”.

Мадона Да бъдеш съседка на Мадона си е полудяващо преживяване, поне според съседката й Карън Джордж. Тя за първи път заведе дело срещу Мадона през 2009 г. заради използването на апартамента й като репетиционна зала. Мадона и Джордж спориха в съда две години преди Мадона най-сетне да започне да репетира заедно с екипа си в професионално студио.

Хълк Хоган Хълк Хоган предизвика доста вълнение сред съседите си през 2005 година, когато реши да се сдобие с пет кокошки, един петел, шест кучета, една котка и питомен пор. Съседите се оплакаха, че изобилието от животни предизвиква силен и чест шум, освен че често от имението на Хоган се носи нехигиенична воня.

Робърт Дауни-Джуниър В далечната 1996 г. Дауни-Джуниър страдал от силна алкохолна зависимост. Само часове след като бил обвинен в притежание на наркотици, актьорът нахлул в пияно състояние в къщата на съседите си и заспал в спалнята им. По-късно звездата била открита в почти безпомощно състояние от комшиите, които в крайна сметка решили да не подават жалба в полицията. /БГНЕС