Калиста Флокхарт и Харисън Форд понякога си правят доста солени шеги

Вкъщи 59-годишната актриса е наричана "Плашещото чудовище", защото не може да устои да си прави шеги със съпруга си. Тя се омъжи за Харисън през 2010 г. след осем години съвместен живот, а звездата от "Индиана Джоунс" не се страхува да й "отмъсти" с някоя своя шега.

Калиста споделя пред вестник "Ню Йорк Таймс": "В къщата ми ме наричат "Плашещото чудовище", защото се крия зад всеки ъгъл. Например Харисън ще влезе, а аз ще направя: "Паааа! А той ще каже: "У-у-у-а-а! И тогава си умираме от смях. Понякога слагам пластмасов паяк между големите кубчета лед в чашата му, а той без малко да го погълне. Но две седмици по-късно, докато той е извън града в Джаксън, когато сваля завивките от леглото си и ще открия малък гумен скорпион. Забавно е".

Калиста смята, че ключът към дълготрайния им романс е, че тя е била "наистина доволна, че си е вкъщи" като майка на пълен работен ден на сина Лиъм, който сега е на 22 години, и че двамата с Харисън могат да бъдат "много независими" - за ужас на 81-годишния актьор от време на време.

Тя сподели: "В някои отношения сме много независими един от друг, а в други вероятно сме невероятно взаимозависими. Мисля, че понякога това го плаши. Когато го срещнах за първи път, той каза: "Ти си най-самостоятелната жена на света и не знам как да се чувствам с това“. Спомням си, че му отвърнах: "За какво говориш?" Защото тогава не признавах, че съм почти самодостатъчна"./БГНЕС