Карди Би спасява косата си с майонеза

Карди Би слага майонезата върху косата си като част от домашно приготвена маска, която включва също зехтин, банани и яйца.

Изпълнителката на „I Like It “ разкри тайната си за гладка и блестяща коса.

Във видеоклип в Инстаграм, Карди показва как нанася домашната маска върху къдриците на 23-месечната си дъщеря Кълчър, като разкри, че ползва също сместа, за да поддържа собствената си коса "наистина хидратирана".

Тя каза: „Току-що завърших слагането на арганово масло и ще сложа майонеза, рициново масло и зехтин. Знам, че мазнината е много, но косата на бебето ми трябва да е наистина хидратирана като моята.''

След това 27-годишната рапърка добавя към маската банани и яйца, които са често срещани в маските за коса "направи си сам", тъй като съдържат подхранващи свойства.

Тя добави: „Това е просто добра маска за коса, за да й помогнете да расте.''

Решението на Карди да използва домашни продукти за маска за коса идва, след като по-рано тя се оплака от нарастващите разходи за поддържане на красотата си.

През 2018 г. певицата каза: „Нека ви кажа, че става все по-скъпо - ама истински по-скъпо - да се поддържаме като жени. Това не е като в началото на 2000-та, когато 100 долара стигаха, за да поддържаш коса, нокти, вежди. За да си направя например ноктите с гел-лак и любимите ми кристали Сваровски трябва да дам около 200 долара. След това идва косата – все по-често жените са с екстеншъни – да ти пришият допълнителна коса струва между 500 и 800 долара, зависи откъде я получавате. А сенките за очи и другите гримове за лице са около 200-300 долара. Така че, само дотук е $1000! И така... кое е хубавото да си жена?'' /БГНЕС