Карло Анчелоти: Слаб мач за Реал, може би сбърках състава

„Слаб мач. Изправихме се срещу качествен съперник, който нямаше какво да губи. Моят отбор игра така, сякаш на играчите им висяха тежести на краката от самото начало. Трябваше да издържим, единственото важно бе да стигнем до четвъртфиналите“, обяви треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти след равенството с Лайпциг (1:1) в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига.


В първия мач мадридчани спечелиха с 1:0 и така стигнаха до четвъртфиналите. Съперникът на Реал ще бъде определен на жребия, който ще се състои на 15 март.

"Играхме бавно, не пресирахме достатъчно. Може би сбърках състава, трябва да има и самокритика. Естествено, това ни накара да страдаме“, продължи италианският специалист.

Той обяви, че не е притеснен относно обвиненията за укриване на 1 милион евро данъци върху приходите от имиджови права, докато е бил в клуба през 2014 и 2015 г.

Испански прокурор поиска четири години и девет месеца затвор за Анчелоти.

"Това е стара история и не ме вълнува. Надявам се, че въпросът може да бъде решен скоро и съм спокоен. Единственият проблем, който имам, е, че отборът трябва да се представя по-добре", каза той пред репортерите. /БГНЕС

Категории: