Катрин Шварценегер иска деца от Крис Прат

Катрин Шварценегер няма търпение "да създаде семейство" със съпруга си Крис Прат.

29-годишната дъщеря на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър – свърза живота си със звездата от "Пазители на галактиката" в началото на миналия месец, но се смята, че двойката вече мисли за бебе.

Източник каза пред списание „People”: „Катрин се чувства страхотна късметлийка. Това е наистина толкова красива връзка. Катрин няма търпение да има истинско семейство с Крис и да имат дете.”

Влюбените птички, които започнаха да се срещат през юни 2018 г. и се сгодиха през януари тази година, се обвързаха пред близки приятели и роднини в Монтесито, Калифорния, на 8 юни, преди да потеглят до Хавай за слънчев меден месец.

Майката на Катрин беше завладяна от емоции, докато гледаше как дъщеря й минава по пътеката и се обвърза за мъжа на мечтите й, чувствайки, че „губи“ детето си.

Наскоро Мария Шрайвър сподели: „Като майка преживяваш много емоции, защото получаваш нов член на семейството си [но] губиш дете … Всички те питат: "Е, не е ли страхотно?" И ти отговаряш : "Да, страхотно е", но също е тъжно и е странно и затова се учиш да сдържаш всички тези многобройни емоции едновременно." /БГНЕС