Катрин Зита-Джоунс пътува с метро, въпреки богатството си от 150 млн. долара

Катрин Зита-Джоунс е една от многото, които пътуват с метро, въпреки богатството си от 150 милиона долара.

53-годишната филмова звезда беше забелязана в лондонското метро, съобщава „Дейли мейл“.

Изглежда обаче Катрин не е искала да се изтъква, тъй като по време на пътуването е носела големи слънчеви очила, сива шапка и шал.

Тя записа клип, в който казва: "Когато си единственият в метрото, си много щастлив. Лондон, само аз, в обществения транспорт“.

Заедно с клипа тя написа: "Време за метро! Лондонски транспорт!“

Смята се, че нетното състояние на Катрин, която е омъжена за другия актьор от А-листата Майкъл Дъглас, възлиза на 150 млн. долара. През 2000 г. тя получи впечатляващите 3 млн. долара за ролята си във филма "Трафик", а само две години по-късно спечели милион долара за "Чикаго". Звездата е спечелила милиони и от реклами, като например от договора си с T-Mobile, от който се съобщава, че е спечелила 10 млн. долара. Освен това Катрин има милиони в имоти, които споделя със съпруга си Майкъл.

Това се случва, след като Майкъл описа подробно как двамата с Катрин успяват да съчетаят семейния живот с актьорските изяви в А-листата. 78-годишният актьор обясни, че особено когато децата им са били малки, те винаги са се опитвали да поемат големи задачи по различно време, за да избегнат конфликт на графиците.

Двамата с Катрин, които се сгодиха през 2000 г., имат две деца - 18-годишната Карис и 20-годишния Дилън. Майкъл е баща и на Камерън, на 44 години, от брака си с Даяндра Лукър.

Настоявайки, че между холивудската двойка няма конкуренция, Майкъл обясни, че те просто работят по собствените си проекти. /БГНЕС