Кейт Хъдсън иска да превземе кинофестивала във Венеция като стриптизьорка

Кейт Хъдсън показа съвсем различна страна от себе си на кинофестивала във Венеция в неделя в ролята на твърдоглава стриптизьорка в "Мона Лиза и кървавата луна", съобщи АФП.

Актрисата сподели, че била развълнувана да поеме ролята, която е далеч от най-известните й роли в слънчеви, приятни за тълпата романтични комедии като „Как да разкараш гадже за 10 дни“ и „Булчински войни“.

Тя каза, че моментът на откровение е дошъл, когато се е озовала „в 3 часа сутринта, лежаща върху бетона на Бърбън Стрийт“, имайки предвид централното място на филма в Ню Орлиънс.

„Тогава почувствах, че наистина правим луди неща за филмите“, каза Хъдсън пред репортери във Венеция.

Филмът, който се състезава за Златния лъв на фестивала, разказва историята на корейско момиче с телепатични сили, което бяга от психиатрична институция и създава връзка с еротичната танцьорка на Хъдсън. Режисьор е американката от ирански произход Ана Лили Амирпур, която се е утвърдила като визионер-новак в стила на кинорежисьора Джим Джармуш - особено с дебюта си за иранските вампири през 2014 г. „A Girl Walks Home Alone at Night“.

„Влязохме в това (филмовия бизнес), за да поемаме рискове и да правим неща, които ви поставят там, и да правим смели избори“, каза Хъдсън. „Когато започнеш да работиш с режисьори, които правят това, това е просто вълнуващо преживяване. Амирпур каза, че винаги е била фен на Кейт. "Гледала съм всеки филм, който е направила", каза Амирпур на пресконференцията преди премиерата филма. „Когато я срещнах, тя беше бременна и аз казах „ Роди това бебе и след това ела да станеш стриптизьорка “./БГНЕС