Кейт Мос и граф Николай фон Бисмарк отново заедно

Кейт Мос отново бе забелязана в компанията на любимия си Николай фон Бисмарк, въпреки че преди това в мрежата се появиха слухове за раздялата им след 8-годишна връзка. Слуховете започнаха преди няколко седмици: фон Бисмарк беше забелязан да се отправя към хотел с модела Камила Роу през юли. Двойката не коментира публично слуховете.


Ден преди това 49-годишната Кейт Мос и 36-годишният Николай фон Бисмарк бяха забелязани на път за шоуто на Fendi в Милано. Те също седяха заедно на първия ред. Както отбелязва Daily Mail, това е първото съвместно появяване на двойката от септември 2022 г.

Връзката на двойката стана известна през 2015 г. През 2016 г. те се разделиха: както съобщиха тогава запознати, Кейт Мос се противопоставяла на постоянните партита на фон Бисмарк. Според други източници причината са обтегнатите отношения между фон Бисмарк и дъщерята на Кейт - Лила. Скоро обаче отново се събраха. „Влюбеността ме кара да се чувствам красива“, каза Кейт Мос в интервю миналата година. Кейт Мос има 19-годишна дъщеря Лила от предишната си връзка с Джеферсън Хак. Лила последва стъпките на майка си и се е отдала на кариерата на моделка. /БГНЕС