Кейт Мос отпразнува 50-ия си рожден ден с "гола" рокля

Иконата на стила и символ на 90-те години Кейт Мос отпразнува рождения си ден в Париж, където отлетя с приятели и семейство няколко дни преди важната дата. Програмата на компанията включваше много празнични събития, а всичко завърши с частно парти в модния хотел „Риц“.

Папараците срещнаха Кейт и нейните гости на входа на хотела, но не бяха поканени на самото тържество. За партито рожденичката избра тоалет, който вече е класически за такива поводи - „гола“ рокля, една от многото в нейния гардероб. Фигурата на звездата ясно се виждаше зад черната дантела - тя изглежда просто страхотно.

Доскоро външният вид на Кейт - както тялото, така и лицето - беше критикуван от хейтъри, намеквайки, че тя все още води нездравословен начин на живот (което Кейт отрича). Кейт допълни роклята с копринена пелерина с ресни, а по-късно облече палто с ефектна кожена яка. Блестящи обувки допълваха визията.

Много други гости на партито бяха облечени с подобни „голи“ рокли. Но не и мъжете: 37-годишното гадже на Кейт Мос, граф Николай фон Бисмарк, носеше елегантен черен костюм. Двойката, в чиято връзка първоначално малцина вярваха заради 13-годишната им разлика във възрастта, е заедно от около осем години. През това време те се разделиха няколко пъти, но изглежда, че сега всичко е наред в отношенията им. /БГНЕС