Кейт Уинслет разкрива тайната на вечното си приятелство с Леонардо ди Каприо

Откакто се срещат на снимачната площадка на "Титаник", Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо култивират приятелството си. Актрисата е направила няколко признания по темата.


Кейт Уинслет коментира дългогодишното си приятелство с Леонардо ди Каприо в "Титаник: Истории от сърцето", както е предадено от Entertainment Tonight на 1 декември. Въпреки че двойката понякога се среща на червените килими и на други събития, свързани с киното, те рядко разкриват специалната си връзка.

Почти 25 години след излизането на "Титаник" по кината Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо са толкова близки, колкото никога досега. Тайната на тяхното приятелство? Отделят време, за да се обадят един на друг. "Няма "Чакай, ще ти се обадя утре" - обяснява актрисата. "Това е мигновено. И това наистина е нещо". Тя добави: "Да имаш приятелства, които те свързват, и тази обща история, е изключително."

"Невероятно е да погледнеш назад и да си помислиш за това", спомня си Кейт Уинслет за срещата си с актьора, по време на която двамата "си допаднали веднага", настоява тя."Яростно интелигентна" и "много, много любопитна", тя си спомня срещата си с 22-годишния младеж, когото тя описа като "някаква бъркотия от дълги, кльощави, разхвърляни крайници". "Той беше много свободен в себе си и имаше една искряща енергия, която беше наистина магнетична. Спомням си, че си помислих: "О, това ще бъде забавно!" - споделя още 48-годишната актриса. /БГНЕС