Кевин Костнър се срамува от първия филм в кариерата си

Има един филм, който е толкова лош, че Кевин Костнър се опитва да го премахне от съществуването си. Така той веднъж прави неуспешен опит да купи правата на дебютния си филм „Sizzle Beach, U.S.A.“, защото не иска никой друг да го види, съобщи „Giant freakin robot”.


Тази конкретна подробност може да озадачи големите фенове на Кевин Костнър, особено заради упорития слух, че първата му филмова изява е в "Голямото замръзване". Това вероятно е първият голям филм, в който се снима (макар и да играе само труп, благодарение на пропускането на заснетите от него сцени с ретроспекция), но преди това се е снимал в реклами и по-малки филми. Сред тях са "Нощна смяна" на Рон Хауърд и „Sizzle Beach, U.S.A.“,, но последният филм излиза едва след като Костнър вече е голяма филмова звезда.

Как точно се е случило това?

„Sizzle Beach, U.S.A.“ е заснет през 1981 г., което прави филмовия дебют на иначе неизвестния Кевин Костнър. Като начинаещ актьор Костнър не може да си позволи да бъде твърде придирчив към ролите, които получава, затова се съгласява да се снима в този филм въпреки много лошия му сценарий.

Във филма се налага Костнър да заснеме секс сцена, от която по-късно се срамува, още повече че филмът излиза на екран едва през 1986 г. Това е една година преди Костнър да стане основен холивудски актьор благодарение на успеха на филмите "Недосегаемите" и "Без изход".

Всичко това довежда до своеобразна перфектна буря за Кевин Костнър: точно когато започва да се превръща в популярно име, публиката изведнъж може да види неговия смущаващ първи филм, допълнен с неудобна секс сцена. След като разполага с достатъчно свободни пари от успеха на филмите си, Костнър се опитва да закупи правата за "Sizzle Beach, U.S.A.", за да може да погребе филма изцяло.

Но правата са собственост на „Troma Entertainment“, компанията, която ни донесе "The Toxic Avenger" и даде ранен старт на гуруто на DCU Джеймс Гън, и те просто отказват да продадат. /БГНЕС