Кейти Пери: Майчинството е най-хубавата работа в света

В края на август миналата година на Кейти Пери и Орландо Блум им се роди дъщеря, която кръстиха Дейзи. Все още звездните родители не са публикували снимки на бебето в социалните мрежи, но никога не пропускат възможността да разкажат нещо ново за нея, докато общуват с журналисти.

И така, 36-годишната певица взе участие в поредица от въпроси и отговори на живо в Instagram като част от нова рекламна кампания за Coca-Cola с нейно участие. Там тя с ентусиазъм разказа как външният вид на Дейзи е променил нейния характер и живота й като цяло.

„Тя промени живота ми и продължава да го прави. Мисля, че всяка жена разбира това, когато стане майка. Просто се фокусирате изцяло върху майчинството си. Това не е защото преставате да обичате другите хора: просто искате да бъдете добра майка. Много неща отиват на заден план. Да бъдеш майка е най-добрата работа в света. Горещо го препоръчвам, когато станете готови за това “, каза Пери.

Въпреки факта, че Кейти Пери се върна на работа само шест седмици след раждането, тя се опитва да не пропуска нито един важен етап от израстването на дъщеря си и наблюдава с удоволствие как тя расте и се променя външно.

„Виждам колко се е променила дъщеря ми през последните пет месеца. Разглеждайки снимките, си казваш „Еха“. Това е уникален начин да се наблюдава хода на времето чрез промяната на човешкия облик. Изведнъж забелязваш, че тя има пухкави бузки! В известен смисъл това дори ме вдъхновява да ценя още по-високо всеки преживян ден”, каза Кейти за своите открития.

Първите слухове за връзката на Кейти Пери и Орландо Блум се появиха през 2016 година. След около година звездите се разделиха, но доста бързо решиха да бъдат отново заедно. През 2019 г. певицата и актьорът се сгодиха и планираха да се оженят в Япония, но тържеството беше отложено поради коронавирусната пандемия. През март миналата година стана известно за бременността на Кейти Пери, а в края на август на двойката й се роди дете. За Кети момичето е първородно, но Блум вече отглежда 10-годишния син Флин от бившата му съпруга Миранда Кер. /БГНЕС