Хайди Клум се появи в зашеметяващ тоалет за снимките на "Америка търси талант"

Хайди Клум и колегите ѝ съдии от "Америка търси талант" се върнаха на работа по време на снимките на предстоящия нов сезон на популярното шоу в Пасадена, съобщи Mail Online.


50-годишната възпитаничка на "Project Runway" се появи в монохромен стил с панталони от крокодилска кожа с цвят на карамел и подходяща блуза, която остави наполовина разкопчана.

Чантата, обувките и стъклата на слънчевите ѝ очила също бяха в тази цветова гама.

Германката, която изглеждаше блестящо в златиста рокля на партито за наградите "Оскар", носеше дългата си руса коса, разделена и права, а маникюрът ѝ беше в ярко син цвят.

Тя се усмихна широко и поздрави събралите се фенове, както обикновено прави, когато пристига за участие.

Хайди и 34-годишният ѝ съпруг, китаристът на Tokio Hotel Том Калуц, обиколиха червените килими по време на наскоро приключилия сезон на наградите в Холивуд.

Супермоделът е на корицата на последния брой на Glamour Германия . Именно за лъскавото списание тя разказа за брака си с мъж, който е 16 години по-млад от нея.

„Мисля, че често това е просто злонамереност“, каза тя пред изданието, визирайки неодобрението на хората по отношение на връзката ѝ.

"Може би много хора също така смятат, че съм имала твърде много късмет в живота. Имам страхотна работа, пътувам по света, мога да си купувам скъпи неща. А сега съм се сдобила и с такъв страхотен мъж", заяви тя пред изданието.

Хайди и Том се омъжиха в Италия през 2019 г. след малко повече от година заедно.

Моделът сподели пред списанието, че когато хората я питат за голямата възрастова разлика в брака ѝ, тя отговаря:

„Аз съм на 50 години и вече не съм на 20. Не съм младо момиче, което все още не е преживяло нищо или няма представа за живота. Времето няма да спре за мен и Том никога няма да ме настигне. Винаги ще бъда с 16 години по-възрастна и съм наясно с това".

„Може би това ще бъде проблем за мен след 10 години, може би тогава той няма да го харесва“,-добави тя.

"След 20 години ще съм на 70. Обикновено планирам за бъдещето, но със съпруга ми живеем тук и сега", завърши Хайди./БГНЕС