Хелена Кристенсен на 52: тренира бокс, обича паста и сирене и скача в студени реки

52-годишната Хелена Кристенсен, която все още се подвизава като супермодел, тренира редовно, но подчертава, че го прави, за да бъде силна и здрава, а не за да може да отслабне. Тя призна, че е активна, но не намалява любимите си храни, съобщи Контактмюзик.

Моделът призна: „Тренирам, за да бъда по-силна, за да може тялото ми да бъде здраво и да мога да се движа грациозно. И за да мога да ям паста и сирене. Просто не бих могла да се откажа от тях. Храната е едно от любимите ми неща в живота."

Хелена обича да смесва различни спортове, но е особен фен на бокса.

Тя каза пред "Вог": „Искам да правя нещо, което е супер интензивно и силово, така че да не се разсейвам или отегчавам. Правя много неща за поддържане на кондицията. Ходя много, спринтирам и се опитвам да практикувам йога няколко пъти седмично."

Брюнетката би искала да се занимава и с медитация, защото смята, че влияе много добре на дисциплината. Но просто не се е справила с това. Тя обаче е открила свой собствен начин да се отпуска - във водата.

Тя каза: „Когато съм във водата, това е най-висшата форма на медитация, която мога да изживея със сигурност... Когато съм сред природата, просто изтичвам до реката и се хвърлям в нея. Това ме кара да се чувствам жива." /БГНЕС