Хенри Кавил в преговори за роля в "Шерлок Холмс 3"

Бившият "Супермен" Хенри Кавил е в процес на обсъждане да се присъедини към Робърт Дауни Джуниър в дълго отлагания трети филм за Шерлок Холмс. Според източници на GiantFreakingRobot звездата от " The Witcher" може да стане част от актьорския състав на новия филм, който се опитва да продължи поредицата филми за Холмс с участието на Дауни Джуниър и Джуд Лоу, започнала през 2009 г. Това е само един от многото проекти, около които Хенри Кавил се върти в момента, макар че това няма да е първият път, в който той ще участва в история за Шерлок Холмс.

Засега не е известно за каква роля на Хенри Кавил се водят преговори в следващия филм за Шерлок Холмс на Робърт Дауни; очевидно основните роли на Холмс, Уотсън, Мориарти (Джаред Харис) и Майкрофт Холмс (Стивън Фрай) вече са заети. Възможно е Кавил да иска да поеме една от редките си роли на злодей, а по-рано съобщихме, че третият филм от поредицата иска противникът му да бъде тип "капитан на индустрията" и този път действието ще се развива в Америка.

Това поражда възможността в "Шерлок Холмс 3" британецът Хенри Кавил да играе американски индустриалец, а американецът Робърт Дауни Джуниър- британски супергениален детектив, което само показва колко забавен може да бъде Холивуд.

Връзката, която събира Хенри Кавил и Робърт Дауни: Гай Ричи, който е режисьор на първите два филма за Холмс. Въпреки че режисьорът на "Джентълмени" не е начело на третия филм (отстъпва място на Декстър Флетчър от "Рокетмен" и "Бохемска рапсодия"), той все още участва като продуцент. Ричи и Кавил са работили заедно преди това по филма " The Man from U.N.C.LE." от 2015 г., за който се твърди, че има свое продължение в процес на разработка. /БГНЕС