Хю Джакман се завръща в ролята на Върколака

Райън Рейнолдс направи видео, което беше публикувано в профила на Хю Джакман в Instagram, в което обяви завръщането на Джакман в култовата роля на героя-мутант Върколак.

Според доклад на Collider австралийският актьор Хю Джакман ще се появи като Върколака в предстоящия Дедпул 3, което се потвърждава с веселото съобщение на Райън Рейнолдс в социалните мрежи. Публикуван в Instagram от самия Джакман, Рейнолдс разказва за мъчителните усилия, които са необходими за създаването на филм като "Дедпул", и как не е успял да измисли никакви добри идеи за третия филм.

Като оставим настрана шегите между Райън Рейнолдс и Хю Джакман, "Дедпул 3" изглежда се очертава да бъде забавно приключение за феновете на филмовата поредица.

Третата част от разрастващия се франчайз ще бъде режисирана от Шон Леви, който по-рано тази година ръководеше филма на Райън Рейнолдс за Netflix „Проектът Адам". Това е голяма промяна, защото режисьорите Тим Милър и Дейвид Лийч бяха отговорни за режисурата на другите филми за Дедпул. Отделно, но също толкова чудесно, е потвърдено, че актьорката Лесли Угамс ще се превъплъти в ролята на Сляпата Ал в най-новото продължение, което ще дебютира в кината през септември 2024 г.

Фалшивата вражда между Райън Рейнолдс и Хю Джакман започна, когато те се снимаха заедно в X-Men Origins: Wolverine, а в годините след това придоби нова форма в социалните медии. Джакман направи няколко епизодични появи като Върколака в различни филми, свързани с Марвел, но участието му в "Дедпул 3" може да е по-голяма роля, защото актьорът привидно намекна, че дните му в ролята на Върколака може да са преброени. Въпреки това днешната новина, че Джакман и Рейнолдс ще си партнират за нова част от популярната филмова поредица, несъмнено трябва да бъде приветствана от феновете на франчайза. /БГНЕС