Холи Бери иска да е режисьор

Звездата от "Moonfall" отчаяно иска да "застане зад камерата", след като режисьорският ѝ дебют "Bruised" - в който тя участва като актриса- излезе по Netflix миналата година, но все още не е сигурна за следващия си режисьорски проект.

55-годишната актриса каза пред „Collider”: "Ще застана отново зад камерата. Все още не мога да ви кажа какво ще правя със сигурност, но определено искам да го направя отново".

Носителката на "Оскар" все пак разкри, че не иска да има актьорска роля в проекта, тъй като смята режисурата за достатъчно отговорна.

Холи сподели: "В момента съм в „ролята” на режисьор и мога да се справя с това. И този път определено няма да играя в този филм. Режисурата е достатъчно мащабна".

Звездата от "Жената котка" подробно разказа за трудностите, които е имала при финансирането на "Bruised", който е посветен на бившия UFC боец Джаки Джъстис.

Холи заяви: "Намирането на финансиране беше наистина трудно. Един ден имахме пари, друг ден нямахме. Дори веднъж, когато започнахме да снимаме, ми казаха безброй пъти, че ще ни спрат, защото парите просто не идват по начина, по който са обещани. Така че, знаете ли, правете такива неща, когато са породени от любов. И аз трябваше да разкажа историята, така че трябваше да продължа да се пробвам и боря, но това беше наистина предизвикателство на много, много нива"./БГНЕС