Киану Рийвс и Александра Грант се целуват в Музея за модерно изкуство

На 15 април в Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис се проведе галавечеря, на която присъстваха редки гости на червения килим като Киану Рийвс и Александра Грант, пише "TMZ".


Актьорът, който навърши 58 години през септември миналата година, не се появява често на публични места с 50-годишната си любима, но понякога двойката все пак радва обществените среди. Изборът на събитието не е случаен, защото Александра е артистка. Миналата година тя също заведе любимия си на галавечеря в Музея за модерно изкуство.

Този път Грант се появи пред фотографите в червена рокля с флорален десен, а Рийвс - в елегантен костюм и вратовръзка на диагонални райета. Външният вид на влюбените обаче не е толкова горещо обсъждан в мрежата, колкото поведението им пред камерите: те се държаха за ръце, усмихваха се един на друг, а в един момент Александра внезапно целуна Киану по устните пред всички. Съдейки по изненаданото лице на актьора, запечатано на снимките, целувката е била изненада и за него.

Припомняме, че Грант и Рийвс се познават отдавна - известно време са приятели, а след това започват да се срещат. Романсът им излезе наяве през 2019 г. През април миналата година в интернет се появиха слухове, че влюбените са сгодени: Киану беше забелязан в бижутериен магазин, където се твърди, че е избирал пръстен за Александра. Двойката обаче не потвърди или отрече спекулациите./БГНЕС