Ким Кардашян: Не съм съпругата, от която се нуждае Уест

За развода на 40-годишната Ким Кардашян и 43-годишния Кание Уест се заговори за първи път в началото на годината, но самите съпрузи не коментираха раздялата си. Завчера обаче в ефир излезе поредния брой на риалити телевизията „Семейство Кардашян“, чиято основна тема бяха проблемите в брака на Ким и Кание. В шоуто Ким прекарва време със семейството си на езерото и със сълзи на очи разказа на сестрите си какво я накара да се раздели със съпруга си.

„Честно казано, вече не мога да издържам. Всяка година той се мести в друг щат. И трябва да съм с него, за да отглеждам децата. Той е прекрасен баща, свърши невероятна работа. Мисля, че той заслужава някоя, която може да го подкрепя на всяка крачка, да го следва навсякъде и да се премести в (щата) Уайоминг. Аз не мога да го направя. Той трябва да има съпруга, която да го подкрепя във всичко, да пътува с него и да прави всичко за него”, каза Ким.

След това тя призна, че се чувства неуспешна, защото не може да бъде съпругата, от която според нея се нуждае Кание.

Ким подаде молба за развод през февруари, два месеца след заснемането на епизода. Според слуховете двойката се развели без скандали. В брака двойката имаше четири деца. Уест иска съдът за съвместно юридическо и физическо попечителство над тях. /БГНЕС