Кирстен Дънст се омъжи за партньора си от „Силата на кучето“

Кирстен Дънст и Джеси Племънс участват като двойка в "Силата на кучето". Всъщност и двамата бяха номинирани за "Оскар" за участието си във филма. Дънст бе номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля, а Племънс - за най-добър актьор в поддържаща роля.

Сега стана ясно, че те са сключили брак след шест години връзка. Дънст и Племънс са си казали „да“ в Ямайка през изминалия уикенд, съобщава „Giant Freakin Robot“.

Кирстен Дънст и Джеси Племънс посрещнаха първото си дете през 2018 г. След това към сина им Енис Хауърд Племънс се присъедини брат на име Джеймс Робърт през септември 2021 г.

Щастливото семейство очевидно процъфтява, а сватбата им със сигурност е била планирана отдавна, тъй като се знаеше, че двойката е сгодена преди пет години. Джеси е предложил брак на избраницата си година след като се е запознал с Дънст, но графиците им вероятно не са позволявали отделяне на време за сватба и меден месец, особено при наличието на две малки деца. Сега изглежда, че нещата най-накрая са се подредили и двойката най-накрая е успяла да размени своите обети.

Кирстен Дънст не е толкова активна, колкото е сегашният ѝ съпруг. Освен в "Силата на кучето", от 2017 г. насам тя се е снимала само в още един филм. Актрисата е прекарала по-голямата част от последните 25 години пред камера. Вероятно е забавила доста темпото, за да се погрижи за децата си и да си вземе заслужена почивка. Самият Джеси Племънс е доста зает, като се появи в четири различни филма, които бяха пуснати през 2021 г. Филмите "Юда и черният месия", "Круиз в джунглата", "Силата на кучето" и "Antlers" са филми, в които Племънс участва. Освен това му предстои да се присъедини към Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро в новия епос на Мартин Скорсезе "Убийците на цветна луна". /БГНЕС