Класната на Мария Бакалова: В нашите мисли, тя вече е получила своя Оскар

Виолета Маврова е била класен ръководител на номинираната за Оскар Мария Бакалова осем години в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" гр.Бургас, предаде кореспондентът на БГНЕС.

„Бях класен ръководител на Мария от 5 до 12 клас в музикалното училище в Бургас. В пети клас влезе при нас с профил флейта, но се занимаваше с много и различни неща. В един момент се ориентира към актьорското майсторство. Нейното мото беше „отличен 6“. Тя беше отлична ученичка, не бях изненадана, че беше приета и в НАТФИЗ с отличие. Тя беше обрано дете, някак по-затворена. Сега е много променена, в начина на изказ, а и в самата визия“, сподели пред БГНЕС класната на Мария Бакалова.

„В началото на нейните успехи бях изненадана, че тя има толкова много номинации за участието си във филма Борат. Тя преминава с лекота през всичко. В нашите мисли, тя вече е получила своя Оскар. Гледах филма, но ще се въздържа от коментар. Очаквах нещо по-различно. Нейното превъплъщение в него няма нищо общо с истинската Мария. Тя дава всичко за негово величество зрителя.

По думите на класната и Мария е много широко скроена личност и може да се превъплъти във всяка една роля. „Тя е много гъвкава, импровизираща и отговорна.Човек, който дава най-доброто от себе си- перфекционист.”

Виолета Маврова пожела успех на Мария и Оскар

„Мария ти показа на всички, че няма невъзможни неща и че, ако човек силно вярва в нещо и прави всичко възможно да го постигне, то се случва! Чудото става! Ти си чудото! Лети, вярваме в теб!” /БГНЕС