Клоп: Не знам дали можем да играем по-добре

Едва ли можем да играем по-добре от това, което показахме на „Камп Ноу", каза мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп след загубата на неговия отбор с 0:3 в първия полуфинален мач от Барселона. В голям период от мача, особено през втората част, „червените" диктуваха събитията на терена с непрестанната си преса и принудиха шампиона на Испания да се брани у дома почти цяло полувреме. Въпреки това, голове във вратата на Марк-Андре тер Стеген не паднаха и английският тим ще има почти невъзможна задача във реванша след седмица.

„Футболът се играе на голове - те вкараха три, а ние нито един. Представянето ни беше много добро, супер дори. Когато играеш срещу Барселона обаче, няколко момента могат да се окажат решаващи и така и стана. Доволен съм от цялостната игра, но не и от резултата. Във футбола не получаваш оценки за добра игра, а трудни резултати. Не знам дали можем да играем по-добре от това", призна безпомощния Клоп след срещата.

Германецът също така се прехласна по втория гол в мача на Лео Меси, който фиксира крайното 3:0. Това беше попадение №600 за Бълхата с екипа на Барса от само 683 двубоя. „Първите два гола бяха хубави, но третият гол дело на Меси. Боже мой...топката беше неспасяема", заяви откровено треньорът на Ливърпул. /БГНЕС