Клоп: Резултатът е справедлив

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че неговият отбор е бил надигран от Ливърпул в първия четвъртфинален сблъсък от Шампионската лига, завършил с успех с 3:1 за Кралския клуб.

Юрген Клоп призна, че отборът му е бил надигран в Мадрид

"Червените" ще трябва да наваксват пасив от два гола в реванша на "Анфийлд" след седмица, след като бяха далеч от най-добрата си игра в Мадрид. "Преди всичко, не мисля, че заслужавахме да спечелим тази вечер, не играхме достатъчно добре и това е основното ми притеснение. Особено през първото полувреме не играхме добър футбол. Допуснахме първия гол, подарихме им втория, но не това беше големият проблем в мача. През второто полувреме се представихме по-добре, вкарахме един гол. Заслужавахме ли повече от загуба с 1:3? Не мисля", коментира Клоп след двубоя.

В същото време наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан изрази задоволството си от представянето на младия Винисиус. "Радвам се за него, защото той и другите момчета се справят страхотно, особено от защитна гледна точка. Не знам дали това му е най-добрият мач за отбора, но два гола в четвъртфинал в Шампионската лига е важно за него и отбора", каза Зидан. /БГНЕС