Кобрата можеше да се бие с Джошуа, ако не бе целунал Джени Суши

Кубрат Пулев целуна американската репортерка Джени Суши след победата си над Богдан Нину. Изглежда именно това му действие е провалило мечтания мач за титлата на IBF срещу Антъни Джошуа.

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев е изпуснал „златна" възможност да се бие със световния шампион Антъни Джошуа на 1 юни. Според сайта Boxing News 24 Пулев е бил сред топ изборите на Джошуа, след като стана ясно, че двубоят му с Джарел Милър няма да се състои заради употреба на допинг от американеца. Това, което е осуетило срещата е временния „замразен" боксов лиценз на Кубрат заради станалата скандална целувка с репортерката Дженифър Равало. Развръзката в тази сага би трябвало да стане ясна на 14 май, когато двете страни ще бъдат изслушани от Калифорнийската атлетическа комисия.

От лагера на Джошуа се свързали с промоутъра на Пулев Боб Аръм, но той казал, че няма как да има мач на 1 юни, след като българинът към момента е наказан. Boxing News 24 твърди още, че Аръм имал и друга причина да откаже. Той искал да направи мач между Кубрат и Тайсън Фюри. Последният също е представляван от агенцията на Аръм Top Rank. Кубрат Пулев също така щеше да получи 10 млн. от мача с Джошуа, тъй като това трябваше да е паричната сума на Милър. /БГНЕС