Конте: Клубът трябва да прецени, може би не съм достатъчно добър

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе изключително разочарован след загубата от Бърнли с 0:1 в мач от Висшата лига и дори намекна, че може да напусне клуба, защото не е по силите му да го върне в челото на класирането.

Антонио Конте

След поражението на "Търф Моор" в сряда вечер "шпорите" имат четири загуби в последните си пет двубоя в Лигата и се отдалечават от топ 4 в класирането. "Клубът трябва да направи оценка на работата ми, защото за мен е много разочароващо да загубя четири от пет мача. Съжалявам за феновете, защото те не заслужават това, с клуба трябва да преценим кое е най-доброто решение. В тази ситуация играчите в отбора винаги са същите, клубът сменя треньорите, не сменя играчите, но резултатите не се променят. Твърде откровен съм, за да приема тази ситуация. Не мога да го приема, това не е добре за никого", коментира Конте след двубоя.

"В последните пет мача играем сякаш сме сред изпадащите, явно има нещо грешно. Искам да поема отговорност, отворен съм за всяко решение, опитвам се да помогна на Тотнъм от първия ден, в който дойдох. В този момент не е правилно да взимам заплатата си. Може би не съм достатъчно добър, за да променя ситуацията", допълни италианският специалист. /БГНЕС