Копенхаген даде гаранции в УЕФА за провеждането на мачове от Евро 2020


Notice: Trying to get property 'data' of non-object in /var/www/bgnes.bg/public_html/site/templates/fields/body_matrix.php on line 13

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/bgnes.bg/public_html/site/templates/fields/body_matrix.php on line 13

Организационният комитет на Европейското първенство по футбол в Копенхаген потвърди своята готовност да посрещне двубои от турнира през 2021 г., съобщи официалният сайт на Датския футболен съюз (DBU).

През април датският организационен комитет съобщи, че Копенхаген е заинтересован от това да организира мачове от турнира, преместен за 2021 г. заради пандемията от коронавирус. В заявлението се казва, че оттогава са продължавали преговорите за декларациите, които трябва да бъдат предадени в Съюза на европейските футболни асоциации (УЕФА).

"В последните седмици DBU и градските власти проведоха серия от срещи, на които бяха обсъждани провеждането на четири мача от първенството в условията на подготовка за етап от колоездачен етап от Тур дьо Франс, който трябва да се проведе в Копенхаген на 2 юли. УЕФА и представители на Тура също участваха в срещите. Страните постигнаха споразумение за декларации, които да бъдат изпратени до УЕФА", се казва в съобщението.

Копенхаген трябва да посрещне три мача от група В и една среща от 1/8 финалите. /БГНЕС