Костадин Костадинов: Възраждане прекъсва предизборната си кампания за един ден и излиза на протест против мерките

На 20 март 2021 г. от 12:00 ч. пред пилоните на НДК Възраждане излиза на протест срещу поредното затваряне на държавата.

Спираме кампанията си за един ден и излизаме на протест, като всички останали граждани - защото безумните античовешки ограничителни мерки ни засягат всички еднакво, без значение кой на коя партия е привърженик.

Вече цяла година виждаме, че неадекватното управление води до здравна и икономическа криза. Мерките не просто засегнаха, а тотално сринаха малкия и среден бизнес, оставиха хиляди хора без работа и поминък.

Ясно се видя, че налаганите мерки не променят здравната ситуация в страната, а последствията от COVID кризата, показаха колко лоша е системата на здравеопазването ни. Видяхме колко зле са лекувани хронично болните.

На 20 март 2021 г.в 12:00ч. излизаме на протест срещу поредното затваряне на страната и заради опита за скрит държавен преврат, извършен от управляващия режим. Изолацията по време на избори ще попречи на много българи, изплашени от епидемията, да гласуват. Така на практика управляващите, ако мобилизират електората си да гласува в изборния ден, си гарантират следващия мандат.

Под предлог за грижа за живота и здравето на българските граждани, правителството прави невъзможното да ни изолира, а чрез възможностите на администраторите на фейсбук и някой медии, да контролира и информацията.

Призоваваме всеки, който не е съгласен с налаганите мерки, да дойде заедно с нас в 12:00 ч. пред пилоните на НДК в София. Ако не сте в София излезте, в знак на протест срещу мерките, пред сградата на общината в населеното място, в което се намирате.

Изборите са само след 15 дни и е повече от очевидно, че управляващите изпитват сериозен страх от пробуждането на българите! Нека им покажем, че има за какво и от какво да ги е страх!

Призоваваме всички българи, независимо от политическата им принадлежност, призоваваме всички опозиционни партии, да застанат на страната на българските граждани, като подкрепят протеста с присъствието си! Възраждане ще бъде там, където е мястото на всеки един кандидат за народен представител – сред и рамо до рамо с българския народ! /БГНЕС