Костов: Играчите и съдиите са предупредени, очаквам качествен футбол

„Не можем да си позволим да запазваме никого. Предупредени са играчите, сигурно са предупредени и съдиите. Групата ще бъде публикувана по-късно. Очаквам качествен футбол, защото Лудогорец притежават много интересни футболисти, които играят със самочувствие и са много креативни. Ние също имаме такъв тип играчи и затова се надявам на много интересен двубой“, заяви треньорът на Левски Николай Костов говори преди гостуването на стадион „Хювефарма Арена“. Дербито е утре от 19:30 часа.


„Пошегувах се за съдиите. Естествено, мачът е поверен на най-добрия ни рефер. Разчитаме на неговата справедливост и да си свърши работата. В предния двубой помежду ни той беше в стаичката на ВАР-а и там не му се получава, защото не реагира в моментите, в които очаквахме. В първия мач надиграхме Лудогорец, но загубихме три точки и оттам се сринахме психологически“, поясни специалистът.

„Не мислим за серията ни срещу Лудогорец, а за моментното състояние на отбора. В последния мач повечето ни почитатели бяха разочаровани, защото не ни се получи второто полувреме. Но нека не забравяме добрите взаимодействия от първото полувреме срещу Славия. Вярвам в моите футболисти, че можем да победим. Играят със самочувствие и се надявам нашият отбор да излезе победител от този двубой“, каза още той.

„Стандартните положения са част от играта. Работим по тях. Срещу Лудогорец ще направим същите комбинации, нека играчите на Лудогорец бъдат готови за тях“, закани се Николай Костов.

„Ще вкараме много стрес, ако започнем да мислим за следващия и по-следващия противник. Избягвам тези разговори с футболистите, защото гледаме мач за мач и трябва да догонваме. Няма нужда от такъв стрес. Като изиграем мача с Лудогорец, ще видим с какво самочувствие ще сме, ще направим анализ и след това ще мислим за ЦСКА и Черно море“, завърши старши треньорът на Левски. /БГНЕС