Костов: Липсват ни основни играчи и това дава отражение

"Ако победим в 1-2 мача нещата ще се променят. Трябва ни увереност и дух. Липсват ни основни играчи, без които трудно създаваме положения пред вратата на съперника. Остават обаче доста мачове“, заяви треньорът на Левски Николай Костов след нулевото равенство с Арда в отложен мач от Първа лига в сряда.


„Какво не достигна се питаме след всеки мач, в който не побеждаваме. През първото полувреме се получи равностоен мач без ситуации пред двете врати. През второто полувреме имахме две добри положения, по-качествено присъствие на десния фланг след влизането на Патрик-Габриел Галчев, не успяхме да реализираме. Това са част от причините за загубените точки. Не искам да развивам философии. Загубихме нелепо в предния мач и това се отрази и днес", каза Костов, след като "сините" останаха с една победа в последните си пет мача за първенство.

„Играта си е една и съща при нас. Опитваме се да държим инициатива срещу всеки съперник. Така ще бъде и в следващия мач, ще се опитаме да изнесем играта в полето на съперника. Не знам какво толкова можем да променим, освен някои от изпълнителите“, допълни треньорът. /БГНЕС