Николай Костов: Не можахме да се адаптираме към съперника и терена

„Не можахме да се адаптираме нито към съперника, нито към терена", заяви треньорът на Левски Николай Костов н след равенството 2:2 с Крумовград.


"През първото полувреме имахме преимущество и в играта, и в резултата. През второто излязохме малко демотивирани, бяхме неузнаваеми, нямам идея защо. Трябва да говоря с моите футболисти, за да разбера причината. Допуснахме втория гол, както и първия – след стихийна атака от страна на съперника. Опитахме се да атакуваме с дълги топки, борба за първи топки, стандартни положения. Не ни се получи“, обясни специалистът.

„Нямаше никакво подценяване. Знаехме добре какво ни очаква на този терен. Може да сме си помислили, че мачът е в наши ръце при 2:1. Видя се обаче, че имаше някаква монотонност, което никак не ми хареса. Всяка загуба на точки си има своите последствия. Надявам се обаче бързо да се отърсим и да продължим напред“, коментира още наставникът на „сините“.

"Всички мачове са ни трудни, тъй като срещу нас отборите играят на предела на възможностите си. Етър е добре организиран тим, Имаме представа как да им противодействаме с помощта на публиката, която не трябва да губи интерес, въпреки днешната загуба.”, допълни той.

Категории:

Тагове: