Костов: Щастлив съм в Левски и искам да остана

Станислав Костов получи наградите за най-добър играч на 11-ти и 33-ти кръг на Първа лига.

"Ако дойде някоя оферта, която удовлетворява клуба, след това ще мисля, но аз се радвам, че съм в Левски, така че на този етап не мисля за нещо друго", коментира голмайсторът на Левски Станислав Костов по повод честите твърдения, че има оферти за трансфер от чуждестранни клубове. Днес нападателят на "сините" бе награден за най-добър футболист на 33-ия кръг в Първа лига в традиционната анкета на Пресклуб България, предаде репортер на БГНЕС.

Костов коментира новината, че от следващия сезон Петър Хубчев ще застане начело на тима. "Прие се нормално новината, съвсем нормално. Ние вече доста треньори сменихме, така че приехме го нормално. Пожелаваме успех на г-н Хубчев и се надяваме през новия сезон да имаме много поводи за усмивки заедно. Аз конфликт с г-н Хубчев никога не съм имал. Винаги каквото има сме си го казвали право в очите. Аз ще тренирам, ще работя и ако заслужавам ще играя, ако не - ще играе някой друг", каза той.

По-рано днес нападателят получи повиквателна за националния отбор за предстоящите евроквалификации с Чехия на 7 юни и Косово на 10 юни от новия селекционер на България Красимир Балъков. "Надявам се, че положително ще се отрази (б. ред. идването на Балъков). Мисля, че ще се представим добре. Ще идем сега на лагер, ще се запознаем всички, ще се видим, ще тренираме и мисля, че имаме шансове да вземем максимума точки от тези два мача.

Костов заяви, че Левски ще търси победата в предстоящото в събота дерби с Лудогорец в Разград. "Мисля че имаме силите, подготвяме се добре през цялата седмица. Надяваме се да отидем и да спечелим мача. Труден мач, Лудогорец е един от най-добрите отбори в България, но ние сме Левски и трябва да отидем със самочувствие, с увереност и трябва да отидем за победата и трите точки".

Голмайсторът на "сините" изтъкна, че желанието му е да остане на "Герена" и през следващия сезон. "Не знам, да ви кажа честно още никой не ми е казал, че някой друг отбор ме иска, така че засега съм футболист на Левски, щастлив съм в Левски и моето желание е да остана. Ако дойде някоя оферта, която удовлетворява клуба, след това ще мисля, но аз се радвам, че съм в Левски, така че на този етап не мисля за нещо друго", завърши той. /БГНЕС