Котката на Манди Мур обича да пее

Актрисата Манди Мур има музикално чудо в дома си в лицето на домашната си котка Фигаро. Звездата от „Незабравимата“ и „Преследването на Либърти" открила, че домашния любимец „припявал“ всеки път, когато тя или съпругът й Тейлър Голдсмит започват да пеят из къщата, съобщава Контактмюзик.

35-годишната Манди твърди, че странното поведение на Фигаро е започнало след посещението му при психоаналитик на домашни любимци. Той казал на двойката да преименува котката на героя от операта на Моцарт „Сватбата на Фигаро“.

По време на гостуване в „Шоуто на Елън Дедженерис“ тя каза: “Той наистина... наистина по всяко време, когато започна да пея или пък Тейлър пее, особено когато пеем заедно... може да е в другата част на къщата, заспал или да прави нещо друго, но изведнъж „кацва“ на пианото при нас. И пее! Искам да кажа, мяучи''.

Певицата обича да си стои вкъщи с музикалния си домашен любимец и съпруга си, въпреки че едва преди около година се потопи в брачния живот.

Тя написа в социалните медии: „Преди година се омъжих за най-любимия си човек на света и все още се удивявам от магията, която ни приковава един към друг. Аз съм най-щастливият човек - обичам и съм обичана. Нямам търпение да изживея всички предстоящи години ...''

Манди започна да се среща с 34-годишния Тейлър през 2015 г., а двамата се сгодиха две години по-късно през септември 2017 г., преди да се венчаят в Лос Анджелис на 18 ноември 2018 г. /БГНЕС