Кралев: Нека да оставим трудностите от 2020 г. в миналото

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изрази надежда, че спортът ще се завърне с пълна с през 2021 г. и залите и стадионите отново ще бъдат пълни. Министърът вярва, че спортистите на България ще разкрият своя потенциал на Олимпиадата в Токио.

Кралев публикува новогодишно пожелание, използвайки акаунта си в социалната мрежа Фейсбук.

"Честита Нова година!

Посрещаме 2021 година изпълнени с надежда, че тя ще бъде по-добра, по-благодатна и по-успешна. Изпратихме година на изпитания, които ни направиха по-силни, отговорни и смели. Нека да оставим трудностите от нея в миналото и да пренесем научените уроци в новата година.

Силно вярвам, че истинският дух на спорта ще се завърне през 2021 година, когато атлети и фенове отново заедно ще пълнят зали и стадиони и ще се наслаждават на това, което обичат най-много. Влизаме в олимпийската година с увереността, че в Токио нашите спортисти ще разкрият своя потенциал и ще донесат на цялата нация много поводи за радост и гордост. През изминалата година доказахме, че спортът е един от приоритетите ни, а с много работа и търпение можем да постигнем нужните резултати. Изграденото не може да заличи никой.

Нека 2021 година да донесе на всички здраве, покорени върхове, повече време с най-близките ни хора, а делата да се увенчават с успех", написа Кралев. /БГНЕС