Крис Нот и съпругата му отново заедно

Крис Нот се опитва да бъде примерен съпруг и да върне съпругата и семейството си. Съпругата му Тара Уилсън отсъства от дома за известно време, обикаляйки Америка през коледните празници заради обвиненията, че актьорът е посегнал сексуално на няколко жени. Историите са от преди много години, а той твърди, че е било по взаимно съгласие. Въпреки това, един инцидент се е случил по време на брака му, три години след сключване на брака с Тара.

Двойката изглежда обаче се опитва да оправи нещата. В сряда Нот беше забелязан да пазарува в магазин за хранителни стоки в Лос Анджелис, а преди това се разхождаше с Тара и момчетата - Орион е на 14 години, а Кийтс е на една година, съобщава "Дейли мейл".

Това е първият път, когато 67-годишният Нот е видян в компанията на семейството си след обвиненията. Крис носи брачната си халка, но 39-годишната Тара не. Те се опитват да се върнат малко към нормалността след скандала, който в момента тормози Крис, разказват техни близки. Уволнен от сериала, в който участва – „Закрилникът”, по принцип той остана и без подкрепата на колегите си.

Тара е била в относително добро настроение, докато разговаряла със съпруга си, разказаха очевидци.

Общо четири жени се оплакват, че са били нападнати от актьора. /БГНЕС