Крис Прат сразява извънземни в "Tomorrow War"

Новият филм на Крис Прат бе планиран като тотален летен блокбастър, но изобщо няма да се появи в кината след като беше продаден на Amazon за огромна сума още през януари.

Сега той ще се излъчва в глобален мащаб на Prime Video от 2 юли.

"Моля, не го гледайте на телефоните си! Гледайте го на най-големия екран, на който е възможно и с най-силния звук", каза режисьорът Крис Маккей пред AФП.

„Поканете съседите, за да не се дразнят, че сте усилили звука докрай, просто го гледайте с много хора, защото ще си прекарате добре“, категоричен е той.

Експлозивната сюжетна линия не е особено оригинална: пътници във времето изведнъж се появяват от близкото бъдеще, където ужасяващо извънземно нашествие е на път да унищожи човечеството.

Те молят собствените си родители, баби и дядовци да пътуват с тях три десетилетия в бъдещето, за да отблъснат ордите от кошмарни и безкрайно хищни извънземни.

Филмът съчетава натоварени с ефекти екшън сцени, заснети на екзотични места като Исландия, със семейна драма и теми за отговорността ни към околната среда и климатичните промени./БГНЕС