Крис Рок отказа да води церемонията „Златен глобус“

Барби и Кен вероятно ще се появят на сцената на наградите "Златен глобус" следващия месец, но организаторите на шоуто изпитват затруднения да намерят човек с "кентусиазъм" за водещ на церемонията.


В понеделник сутринта, когато бяха обявени номинациите за "Глобус", все още се търси водещ, научи CNN. Двукратният носител на "Оскар" Крис Рок е сред тези, които са отказали предложенията да водят церемонията на 7 януари, съобщи за Cи Ен Ен източник, запознат с разговорите, както и поне четирима други комедийни актьори от А-листата.

Представител на Рок е отказал коментар.

Рок, който беше поканен да води и предишните награди "Златен глобус", за последен път е присъствал на голямо награждаване през 2022 г., когато на церемонията по връчването на "Оскарите" стана известен и с това, че Уил Смит му удари шамар заради битката на Джада Пинкет Смит с алопецията.

Рок вероятно ще бъде номиниран на предстоящата церемония в новата категория за най-добро изпълнение на стендъп комедия по телевизията за специалния си филм за Netflix "Крис Рок: "Селективно възмущение".

Друга потенциална номинирана за изпълнението си в сериала на Netflix "Beef", Али Уонг, също е била поканена да води "Глобусите", но е отказала офертата съобщи за Cи Ен Ен запознат източник./БГНЕС