Кристен Стюарт хвърли бомба: Ще се жени за приятелката си

Звездата от "Здрач" Кристен Стюарт взриви медиите, съобщавайки новината за годежа си с приятелката си, сценаристката Дилън Майер. Тя направи това във вторник в епизода на "Шоуто на Хауърд Стърн" по SiriusXM.

"Ще се женим, определено ще го направим", заяви Стюарт пред Хауърд Стърн.

31-годишната актриса разкри, че Майер е била тази, която ѝ е предложила брак.

"Исках на мене да ми бъде предложено, така че много ясно изразих това, което исках, и тя го знаправи. Беше наистина сладко, тя се справи много добре. Ще се женим, това се случва", заяви Стюарт.

Двойката планира спокойна, интимна сватбена церемония в родния град на нея и годеницата ѝ - Лос Анджелис.

"Искам да си остана вкъщи. Искам да съм в Лос Анджелис, за да могат всички да дойдат и ... искам да е доста спокойно. Не искам никой да изпровожда никого до олтара. Просто ще се изправи и ще се вречем", каза Кристен.

Последователите ѝ в Twitter обсипаха двойката с поздравителни съобщения.

Напоследък Кристен е в центъра на вниманието с ролята си на британската принцеса Даяна във филма "Спенсър", чиято премиера по кината е насрочена за тази седмица.

По-рано актрисата имаше връзки с колегата си Майкъл Ангарано и с Робърт Патинсън от "Здрач". През 2017 г. Кристен разкри, че е бисексуална и е излизала с американска музикантка, а по-късно и с продуцентката Алиша Каргил. Кристен беше свързвана и с модела Стела Максуел, преди да се срещне с приятелката си Дилън Майер през 2019 г. /БГНЕС