Кристен Стюарт откровено за гей връзките и пороците

Звездата от сагата "Здрач", актрисата Кристен Стюарт, направи признания за различната си сексуална ориентация и пороците в живота си.

За залитането на Кристен по жени е известно отдавна. През 2014 г. тя беше забелязана за първи път в интимни отношения с жена. Името й е Алисия Каргайл. Актрисата не коментира по никакъв начин тази връзка, за което сега съжалява. Тя обясни, че не е искала да се разкрива пред обществеността, затова е скрила подробностите от личния си живот и по-специално защото не е искала да бъде уличена като лесбийка.

Според Стюарт криенето на връзките й е причинило много болка на партньорките й и е било равносилно на „предателство“.

Сега обаче тя излиза със сценариста Дилън Майер повече от година и говори открито за чувствата си, съобщава „Инстайл“.

Актрисата е излизала също в продължение на няколко години с модела Стела Максуел, а след това и със стилистката Сара Дънкан. Сред по-известните мъже на звездата са Робърт Патисън, с когото се среща на снимачната площадка на „Здрач“ и са заедно 4 години, след него Майкъл Ангарано, а също така през 2004 г. я свързвали за кратко чувства с Антон Йелчин.

В същото интервю Кристен заявява, че на 30-ия си рожден ден е отказала цигарите и алкохола. Актрисата не е планирала това предварително, а просто се е събудила една сутрин и е осъзнала, че спешно трябва да промени нещо в живота си. /БГНЕС