Критикуват Мадона за неприлични кадри

Американската поп певица Мадона показа видео с предизвикателно еротичен танц на границата с порното, заради което бе разкритикувана в социалните мрежи. Нейното видео в TikTok беше забелязано от „Сън“.

На публикуваните кадри 63-годишната певица танцува с черен дантелен корсет и мини-прашки и показа близък план на лицето си с помощта на филтър, който създава ефекта на лунички и лилаво червило върху него. Движенията й наподобяваха стрийптизьорка, преди да започне захвърлянето на оскъдните й дрешки по тялото.

Отбелязва се, че абонатите не за първи път критикуват звездата за нецензурно съдържание. „Мадона, моля те, спри... Почти шест сутринта е, какво правиш?“, „Обичам Мадона, но какво се случва с нея напоследък?“, „Сериозно съм притеснена“, коментираха потребителите.

Някои юзери обаче реагираха благосклонно на тези кадри: „Вие я нападнахте, но аз се надявам, че на нейната възраст ще бъда също толкова уверена в себе си“, „Спешно ми трябва телефонът на Мадона“.

През февруари Мадона беше объркана с американската телевизионна звезда Ким Кардашян. Певицата позира топлес, прикривайки голите си гърди с дълга коса. В публикуваното селфи знаменитостта бе с няколко бижута, включително колие, висулка със сърце и кръстосан гердан. Феновете обърнаха внимание на приликата на звездата с Ким Кардашян и я осъдиха в коментарите под публикацията за прекомерно ретуширане. /БГНЕС

Тагове: