Крумовград освободи Миланович и назначи Станислав Генчев

Станислав Генчев е новият треньор на новака в Първа лига Крумовград. Той замества на поста сърбинът Неманя Миланович, който бе освободен от ръководството днес след вчерашната загуба от Славия с 0:2 вчера.


"Крумовград се разделя с Неманя Миланович. Клубът изказва своята благодарност на г-н Миланович за работата през изминалата година, за постигнатите успехи и му пожелава успех в бъдеще. Новият старши треньор на Крумовград е Станислав Генчев", обявиха от клуба на страницата си във Фейсбук.

През миналия сезон Миланович донесе на Крумовград първа промоция за елита на България в историята на клуба. Тимът започна ударно новата кампания с победа над шампиона Лудогорец, а освен това Крумовград записа победа над ЦСКА 1948 и равенство с Левски, но отборът има само една победа в последните си осем мача.


Станислав Генчев започна сезона начело на Ботев Пловдив, но след слабите резултати бе уволнен. През миналата кампания той води Локомотив София, а освен това е бил начело и на Лудогорец.

По този начин само пет отбора от Първа лига не са сменили треньора си от началото на сезона - Черно море, Локомотив Пловдив, Левски, Арда и Хебър. /БГНЕС