Куентин Тарантино ще стане баща за втори път

Малкото семейство продължава да расте. Куентин Тарантино потвърди пред „E! News”, че съпругата му Даниела Пик е бременна с второ дете. Американският режисьор и израелската певица посрещнаха първото си дете Лео през февруари 2020 г. в Тел Авив.

„Обичам тази страна и хората са много, много мили с мен, изглеждат доволни, че съм там“, каза той през януари 2020 г. за „Yediot Aharonot“, разказвайки за живота си в Израел.

„Дори не мога да видя името му написано на лист хартия, без да плача. Той е просто моят малък Лео. Това е моят малък лъв. Той е най-очарователното човешко същество, което съм срещал в живота си“, каза 58-годишният актьор в „Jimmy Kimmel Live!“.

Двойката се срещна през 2009 г., докато представяше филма „IГадни копилета“. Но те изчакаха до 2016 г., за да официализират връзката си, а година по-късно през юни 2017 г. се сгодиха. Сватбата им се състоя през ноември 2018 г. по време на частна церемония, организирана в Лос Анджелис в присъствието на престижни гости като Ума Търман, Самюел Л. Джаксън и Брус Уилис. Това е първият брак за режисьора, чиито филми са спечелили четири Оскара. /БГНЕС